Fort van Sjakoo presenteert: Kapitaalfout – poëzie show

Fort van Sjakoo presenteert: Kapitaalfout – poëzie show

22 September 2018
17:00 - 18:00

Het Fort van Sjakoo is een boekwinkel “Specialized in libertarian and radical ideas from the first to the fifth world and beyond…”, de perfecte plek voor een Kapitaalfout show!
Het belooft een spetterende poëzie show te worden. Geen gezapige woorden. Speciaal voor de hedendaagse mens met een uiterst korte spanningsboog worden gedichten afgewisseld met muzikale intermezzo’s, een vrij gevoel om op te staan voor een drankje en hardop te lachen wanneer je wilt!
Bij Het Fort Van Sjakoo
te Amsterdam presenteren wij u de volgende schrijvers en muzikanten:
Zita Smit

Jelmer Esmyn

Jasper Serraris
Maurits Verhoef

Cynthia Zwijnenburg

Luuk Lenders
WILD APPLAUS! APPLAUS!! KLAP KLAP!
Drankjes (koffie, thee, fris, pils) zijn verkrijgbaar tegen donatie. Deze donatie wordt door het Fort gebruikt voor goede doeleinden!
Kapitaalfout is een warse bloemlezing over idealen en ideeën. Vijftien schrijvers uit het hele land wonnen een plekje in dit boek dat tijdens de Poëzieweek 2018 werd gepubliceerd door uitgeverij Proces-Verbaal.
De Kapitaalfout Tournee startte op Oerol met het populaire Pop-up Poëzie Podium, onderdeel van het straattheater programma. De tournee gaat nu verder langs diverse boekhandels in het land. We vieren dat alle boeken – ook Kapitaalfout – van Proces-Verbaal tegenwoordig bij elke boekhandel te koop zijn.
Laat je onderdompelen in idealen en ideeën en nieuw werk van de schrijvers.
Meer informatie over Kapitaalfout vind je op onze website, of in de boekhandel.

Home

Fort van Sjakoo presenteert: Kapitaalfout - poëzie show
Shopping Cart
Scroll to Top